• USB MED LOGO TRYCK - CD MED TRYCK - DVD MED TRYCK - CD PRESSNING - DVD PRODUKTION

 

Attention Media - skapar digitala lösningar som syns!

Attention Media är en flexibel produktionsbyrå som hjälper företag med sofistikerad informationsspridning och grafisk profil.
Främst arbetar vi i samarbete med våra kunders reklambyråer för att anpassa befintlig profil till mer modernare informationsbärare.  

Vare sig du är novis eller expert kan du räkna med att alltid få hjälp att nå dina mål. Attention Media tillverkar och säljer alla former av digitalt media och har kunder över hela Europa. Vi producerar USB-minnen, Mp3/Mp4-spelare, Minneskort (Flash Cards),  CD/DVD-skivor & Blu-ray i alla tänkbara utseenden och förpackningar.  CD pressning, CD tryckeri, CD bränning, CD tryck, CD produktion, CD produktioner DVD pressning, DVD tryckeri, DVD bränning, DVD tryck, DVD produktion,DVD produktioner

I 10 år har vi skapat starka affärsrelationer med tillverkning i både USA, Indien, Kina och Taiwan. Vi har dessutom en komplett produktionsenhet i Sverige, Växjö.  Det gör att vi klarar av att leverera allt från blixtsnabba produktioner till mer avancerade och tidskrävande massproduktioner utan begränsningar. Vi har en stor variation på våra produkter både när det gäller volymer och marknader. Vi levererar allt. 

Från ett fåtal designade CD-R-skivor till hundratusentals specialutformade skivor per order. Alla kunder är viktiga för oss, stora som små.  Attention Medias flexibilitet och snabba hantering har gjort oss till en ofta anlitad partner där allt fler företag efterfrågar en komplett leverantör.  Någon som kan vara med från början till slut utan att det skall kosta skjortan. Hos oss får ni en driven kontaktperson som följer er och era projekt hela vägen


Attention Media Europe AB
Smedjegatan 47
SE-352 46 Växjö
Sweden 
Växel/Tel +46 (0) 470-74 00 50
Fax +46 (0) 470-74 00 51
e-mail: info@attentionmedia.seGrafisk profil - Logotyp

Grafisk profil - Logotyp

409001
Ett färdigt logotyp-paket till fast pris. Det innebär i kort att vi tar fram 3-6 designade logotyp förslag utifrån information om ditt företag. Ni väljer sedan ut en eller flera av dessa som ni gillar bäst. Vi diskuterar och jobbar vidare tills ni är helt nöjda med er nya logo.

Vi levererar sedan er logotyp i vektoriserat filformat .eps, och de fileformat som du behöver fungerar till det mesta inom tryck/web.


2 900:-4 500:-